Καλώς ήλθατε στον επίσημο ιστότοπο του συλλόγου των Καρδαριτσιωτών

Νέα Ιουνίου 2022

 

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκαν φέτος στην Αθήνα τα 2 Καρδαριτσιώτικα Ανταμώματα με πασίγνωστα ονόματα του Δημοτικού, Λαϊκού και Νησιώτικου χώρου. Αμέτρητοι Πατριώτες, φίλοι και λάτρεις του Δημοτικού τραγουδιού διασκέδασαν και χόρεψαν με την ψυχή τους. Πλέον το Καρδαριτσιώτικο Αντάμωμα μπαίνει δυναμικά στα Αθηναϊκά Πανηγύρια και καθιερώνεται ως ένα από τα καλύτερα. Και του χρόνου να είμαστε καλά να ανταμώσουμε ξανά.

Η οικογένεια του εκλιπόντα Αντιπροέδρου του συλλόγου προσέφερε στον σύλλογο 600 ευρώ. Σε έκτακτο Διοικητικό συμβούλιο αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί ένα έργο στο χωριό εις μνήμη του Κωστή μας..

Ο Θοδωρής Ν. Παναγόπουλος και η σύζυγος του Μαρία απέκτησαν το δεύτερο παιδάκι τους, ένα πανέμορφο κοριτσάκι.. Τους ευχόμαστε ολόψυχα να τους ζήσει..

Ο Αντώνης Ι. Ζαφειρόπουλος και η σύζυγος του Ιωάννα απέκτησαν το πρώτο τους παιδάκι ένα πανέμορφο κοριτσάκι.. Τους ευχόμαστε ολόψυχα να τους ζήσει..

Ανήμερα της 26 Ιουλίου θα εορταστεί στο ομώνυμο ξωκκλήσι του χωριού μας η Αγία Παρασκευή.. Θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία μετά Αρτοκλασίας και κέρασμα.

Παραμονή του 15αυγουστου θα τελεστούν τα εγκώμια της Θεοτόκου και 15 ανήμερα θα γίνει η Θεία Λειτουργία..Καλό καλοκαίρι σε όλους...